Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ - ΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΑΣ

     


    Με ένα φλιτζάνι γιαούρτι και μερικά συστατικά, μπορείτε να κάνετε θαύματα και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας. Όταν το γιαούρτι χρησιμοποιείται σε τοπικές κούρες ομορφιάς, τα λιπαρά που περιέχει θρέφουν την αφυδατωμένη επιδερμίδα, τη μαλακώνουν και τη βοηθούν να διατηρήσει την υγρασία της.  Οι ­βιταμίνες του έχουν αναπλαστικές και ανανεωτικές ιδιότητες, η δροσιστική του υφή καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ ένα άλλο βασικό του συστατικό, το γαλακτικό οξύ -που δημιουργείται από τη ζύμωση του γάλακτος- δρα συσφιγκτικά.. Ταυτόχρονα, τα πολύτιμα προβιοτικά, με την αντιβακτηριδιακή και την αντιμυκητιασική τους δράση, καταπολεμούν την ακμή. Το γιαούρτι, ως φυσικό καλλυντικό, έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας.  
Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Make-up τάσεις για το φθινόπωρο-χειμώνα



Οι τάσεις για το 2011-2012 φθινόπωρο-χειμώνα βασίζονται σε φρέσκια και φυσική εμφάνιση, που τονίζεται μερικές φορές από αποχρώσεις NEON που θυμίζουν ακόμη ένα πολύχρωμο καλοκαίρι. To φαινόμενο “colour bloking” παραμένει στις τάσεις του φθινοπώρου τόσο σε ρούχα όσο και σε μακιγιάζ. Και η χρωματική παλέτα του μακιγιάζ θα τονίσει ένα μαυρισμένο δέρμα. Γιατί να μην ακολουθήσουμε την τάση του καλοκαιριού και σε αυτή τη σεζόν;



Fresh nude και δέρμα από πορσελάνη

Δεν είναι έκπληξη από έναν σχεδιαστή, όπως τον Balmain να στηρίζει το Nude μακιγιάζ, οι δημιουργίες του οίκου μόδας βασίζονται πάνω σε μία Rock-Chic εμφάνιση, μίνι και νεανικές γραμμές και glam εφαρμογές. ‘Ένα μινιμαλ nude make-up, όπως αυτό που προτείνεται για αυτή τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας είναι διαχρονικό και κλασικό, έτσι ώστε να μπορεί να υιοθετηθεί με εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το πλεονέκτημα του μαυρίσματος είναι ότι καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος και γι αυτό συστήνεται αυτό το μακιγιάζ για το τέλος της σεζόν.


















Ρόδινα μάγουλα, το πρώτο βήμα για ένα λαμπερό πρόσωπο

Η νέα συλλογή Versace προτείνει ένα διακριτικό μακιγιάζ, με αποχρώσεις του ροζ του τριαντάφυλλου που εφαρμόζεται στο μάγουλο. Το φυσικό μακιγιάζ των ματιών και το rose κραγιόν βοηθάνε για την δημιουργία της τέλειας χροιά της πορσελάνης. Η πρόταση του οίκου Versace για το φθινόπωρο-χειμώνα 2011-2012 μπορεί να υιοθετηθεί και το καλοκαίρι, όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο και προσφέρει ένα ομοιόμορφο και λαμπερό πρόσωπο. Διαλέξτε ροζ ρουζ με κρεμώδη υφή στα μάγουλα και να το εφαρμόσετε προς τους κροτάφους .